Heikki Koski-Lammi hakee Mikkelistä pistetilin avausta – “Isot tiet sopivat hyvin Citroenille”

16.2.2018 / 11:46
Heikki Koski-Lammin Tunturiralli päättyi pettymykseen (Kuva: Timka Seppänen).

[ A- ] / [ A+ ]

Heikki Koski-Lammin ja Kari Luoman debyytti Arctic Lapland Rallissa jäi vain perjantain mittaiseksi. Mikkeliin kaksikko lähtee nälkäisenä saalistamaan pistetilin avausta.

Tunturirallin alusta asti vaivanneet kytkinongelmat on selätetty käymällä auto kokonaan läpi ja Citroenia on ehditty myös testata lisää. Tunturirallissa ilmennyt auton levottomuus on saatu kitkettyä pois ja lääkkeitä spoorissa ajamiseen on saatu lisää.

– Mikkelissä on hienoa ja isoa tietä, joka sopii hyvin Citroenille. Tavoitteenani Vaakuna-rallissa olisi onnistua ja päästä maaliin mahdollisimman hyvillä sijoituksilla. Toivottavasti auto toimisi nyt kuten sen kuuluukin, Heikki Koski-Lammi ennakoi tulevaa kilpailua.

Myös Koski-Lammin vieressä istuva kartanlukija Kari Luoma odottaa Mikkelistä hyvää suoritusta. Mikkelissä maltti ei enää ole valttia, vaan kovaa on mentävä.

– Arctic Lapland Ralli on ongelmiensa kanssa nyt historiaa ja katseemme on kohti Mikkeliä. Luokassamme on todella kova taso ja jos kuudenkin nippuun pystymme ajamaan, niin olemme todella tyytyväisiä. Taistelemaan ilman muuta lähdemme, kokenut kartanlukija Luoma vakuuttaa.

Teksti: Koski-Lammi Motorsportin tiedote


Facebook kommentit