MOTORSPORT

Heikki Kovalaiselle uusi Lexus Japanin sarjaan – kalenterissa myös ralleja

Heikki Kovalaisen ura jatkuu Japanissa. Hän lähtee puolustamaan SuperGT-sarjan mestaruutta ja ajaa myös muutamia ralleja.

Toyota julkisti ratasarjojensa kuskeja ja kalustoa torstaina Japanissa. Kovalainen jatkaa Lexus Team Sard –tallissa yhdessä jo viime vuodesta tutun Kohei Hiraten kanssa.

– Samassa tiimissä jatkan, tosin uudella LC500 Lexuksella. Ajan myös muutaman ralliin R3-luokan Toyota GT86:lla aikataulujen antaessa myöten, Kovalainen kertoo UrheiluUutiset.comille.

Kovalainen puolustaa SuperGT-sarjan mestaruutta.

– Tavoitteena on tietysti mestaruuden puolustaminen, hän korostaa.

Kovalainen ajoi Japanissa viime kaudella jo neljässä rallissa. Ajokkina oli tuolloinkin Toyotan GT86.

– Rallissa pitää voittaa yksittäisiä kisoja R3-luokassa. Viime kauden viimeisessä kisassa oltiin jo toisena, niin sitä lähdetään parantamaan. Sen suurempia suunnitelmia ei ralliin toistaiseksi ole. Katsotaan kuinka se homma kehittyy ja tuleeko siitä yhtään mitään. Se on joka tapauksessa hyvää treeniä GT-kisojen välillä, Kovalainen sanoo.

SuperGT-kausi käynnistyy huhtikuun toisena viikonloppuna Okayaman (Aidan) radalla.

https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivula, twitter @https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpgKoivula

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com