MOTORSPORT

Huttunen hakee voittoa Saksan asvaltilta

ADAC Opel Rallye Cup jatkuu viikonloppuna, kun kauden toinen osakilpailu, ADAC Hessen-Rallye Vogelsberg, ajetaan Schlitzin kaupungin ympäristössä perjantaina ja lauantaina. Sarjan kärjessä kisaan lähtevä, maaliskuussa ajetun sarjan ensimmäisen osakilpailun voittanut suomalaislupaus Jari Huttunen aikoo jatkaa voittovauhdissa.

– Avausosakilpailussa lumisateen liukastamilla teillä erot kasvoivat suuriksi poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi. Nyt luvassa on perinteisempi asfalttiralli, joten pääsemme mittaamaan vauhtiamme kunnolla ja taistelu on varmasti tasaisempaa. Voitto on jälleen tavoitteena, Huttunen sanoo.

Huhtikuun alussa Huttunen ajoi yhdessä kartanlukijansa Antti Linnakedon kanssa Tsekeissä AKK Driver Academyn järjestämän testin. Yhden päivän aikana hän ehti ajaa yhteensä 90 kilometriä sekä kuivalla että märällä asfaltilla.

– Testikilometrit tulivat tarpeeseen, joten iso kiitos valmennusryhmälle. Saimme hiottua auton säätöjä entistä paremmiksi, ja nyt on hyvä fiilis lähteä perjantaina ajamaan. Tarkoitus on aloittaa ilman suuria riskejä ja katsoa parin pätkän jälkeen, pitääkö tahtia kiristää.

ADAC Hessen-Rallye Vogelsberg starttaa perjantai-iltana, ja neljän erikoiskokeen jälkeen vietetään yötaukoa. Lauantaina rallissa ajetaan kahdeksan erikoiskoetta ja maali odottaa kello kuudelta.

 

ADAC Opel Rallye Cup pistetilanne 1/8 osakilpailun jälkeen:

1. Jari Huttunen – Antti Linnaketo, 38

2. Tim Novak – Uros Ocvirk, 29

3. Tom Kristensson – Timmy Berntsson, 22

4. Sebastian von Gartzen – Hans-Peter Loth, 17

5. Calvin Beattie – Martin Brady, 16

Lähde ja kuva: Jari Huttunen Racingin tiedote

 

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com