Hyundai julkisti kehitysohjelman finalistit – Huttunen ja Rovanperä jatkoon

24.8.2017 / 12:23
Ajaako Jari Huttunen tai Kalle Rovanperä MM-sarjaa Hyundai R5:llä? (Kuva: Hyundai Motorsport)

[ A- ] / [ A+ ]

Hyundai Motorsportin elokuun alkupuolella julkistama uusi kuljettajien kehitysohjelma on nyt edennyt jo siihen tilanteeseen, että 17 ensimmäisessä vaiheessa mukana olleesta kuljettajasta on valittu kahdeksan finalistia.

Syyskuussa järjestettävään toiseen vaiheeseen etenevät suomalaiskuljettajista Kalle Rovanperä, sekä Jari Huttunen. Mukana oli myös Emil Lindholm, mutta häntä ei siis kahdeksan finalistin joukkoon valittu. Rovanperä ja Huttunen saavat seuraa toiseen vaiheeseen tästä kuusikosta: Emil Bergkvist, Gus Greensmith, Karl Kruuda, Pepe Lopez, Pierre-Louis Loubet, sekä Rene Mandel.

Nämä ensimmäisestä vaiheesta valitut kahdeksan kuljettajaa etenevät nyt syyskuussa järjestettävään toiseen vaiheeseen, missä kuljettajat pääsevät näyttämään ajo-osaamistaan asfaltilla, sekä soralla. Voittaja julkistetaan myöhemmin tänä vuonna ja hänelle on luvassa vuonna 2018 valikoituja MM-ralleja WRC2-luokassa Hyundain i20 R5 -ralliautolla. Kuljettajan valintaa suorittamassa on mm. Hyundain MM-rallitallin tallipäällikkö Michel Nandan.

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit