Juha Salo niisteli penkkoja: “Liikaa löylyä ajamisessa”

17.2.2017 / 22:41
Hallitseva mestari Juha Salo oli perjantaina liikkeelle liian ahneilla ja leveillä ajolinjoilla. (kuva: AKK / Hannu Rainamo)

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin SM-sarjan toinen osakilpailu Mikkelissä ei käynnistynyt Hannu´s Senior Rally Teamin Peugeot-kuljettajan Juha Salon suunnitelmien mukaisesti. Karkkilalainen levitti penkkoja illan molemmilla erikoiskokeilla ja hän ajaa avauspäivän jälkeen rallissa viidentenä.

– Liikaa löylyä ajamisessa. Yritystä oli vain liikaa, Salo soimasi itseään

–  Ykkösellä levitin jo penkkaa ja kakkosella ajoin reilut kolme kilometriä lähdöstä yhden risteyksen sisämutkassa päin pätkän ainoaa lumivallia, jonka seurauksena lumet konepellille ja ilmanpuhdistin tukkoon.

– Viimeisen kymmenen kilometrin matkalla ei päästy enää mihinkään. Moottori ei saanut ilmaa ja hyytyi. Se oli tämän päivän osalta siinä. No, huomenna on päivä uusi. Kaasu uudelleen pohjaan, ei tässä luovuteta, Salo lupasi yötauolle siirryttyään.

Ralli jatkuu huomenna lauantaina seitsemällä (110,84 km) erikoiskokeella. Ensimmäinen kilpailija starttaa reitille klo 10.01 alkaen ja maaliin Mikkelin torille voittajia odotetaan klo 19.00 alkaen.

Tuloksia, SM Vaakuna-ralli, Mikkeli,
Yleiskilpailun tilanne 1. kilpailupäivän jälkeen:
1. Kalle Rovanperä – Risto Pietiläinen Skoda 8:06,0
2. Jarkko Nikara – Sayaka Adachi Subaru + 12,6
3. Teemu Asunmaa –  Jonne Halttunen Skoda + 12,9
4. Marko Mänty – Joni Mäkelä Skoda + 14,6
5. Juha Salo – Jarno Ottman Peugeot + 21,2

Lähde: Salo Racingin tiedote


Facebook kommentit