Jussi-Petteri Leppihalme tähtää voittoon Höljesissa – “Monille kuskeille kauden kohokohta”

28.6.2017 / 08:32

[ A- ] / [ A+ ]

Rallicrossin EM-sarja jatkuu viikonloppuna Ruotsissa. Jussi-Petteri Leppihalme lähtee ajamaan voitosta Super1600-luokan kauden kolmanteen osakilpailuun.

Kahden ensimmäisen osakilpailun jälkeen Jussi-Petteri Leppihalme on sarjassa jaetulla kolmannella sijalla.

– Tavoitteeni on voittaa, ilman muuta. Kahdessa ensimmäisessä osakilpailussa finaalit ovat päättyneet harmillisesti kesken, Portugalissa kolariin ja Belgiassa finaalin keskeytykseen punaisella lipulla. Vauhti on ollut tasaisen hyvää molemmissa osakilpailuissa. Ruotsissa olisi tarkoitus ajaa maaliin ykkösenä, Set Promotion -tallissa ajava Leppihalme sanoo.

Kilpailu ajetaan Ruotsin Höljesissä ja sinne odotetaan yli 30000 katsojaa. Ruotsin rata on entuudestaan tuttu Leppihalmeelle.

– Höljesin tapahtuma on vuosi toisensa jälkeen hienompi. Se on monille kuskeille kauden kohokohta ja lähes jokainen kuljettaja haluaa voittaa juuri tällä radalla. Uskon, että siellä tullaan näkemään hienoja kilpailutilanteita. Olen ajanut Höljesissä kilpaa kolmesti aiempina vuosina. Rata on nopea ja tekninen ja kuljettajalta vaaditaan kovaa yritystä ja kylmää päätä, jos siellä mielii pärjätä. Siksi tämä rata on ehdoton suosikkini, Leppihalme sanoo.

Piste-erot Super1600-luokan EM-sarjassa ovat kahden ensimmäisen osakilpailun jälkeen pienet. Liettualainen Kasparas Navickas johtaa sarjaa 50 pisteellä, tanskan Ulrik Linnemann on toisena 45 pisteellä ja Jussi-Petteri Leppihalme, sekä latvialainen Artis Baumanis jaetulla kolmannella sijalla 44 pisteellä.

Höljesin kilpailun ensimmäinen ja toinen alkuerä ajetaan perjantaina, kolmas ja neljäs alkuerä lauantaina ja sunnuntaina vuorossa ovat semifinaalit ja finaali.

Teksti ja kuva: Jussi-Petteri Leppihalmeen tiedote


Facebook kommentit