Jutilat isännöivät Keravan rallin VIP -aluetta

4.2.2016 / 08:29

[ A- ] / [ A+ ]

Keravalla huhtikuun 23. päivänä ajettavaa rallikisaa pääsee nyt seuraamaan eturivin paikoilta ainutlaatuisessa seurassa. Rallin VIP-aluetta isännöi jääkiekkolegenda Timo “Juti” Jutila yhdessä Satu-vaimonsa kanssa.

Itäisen Uudenmaan teillä kisattavan rallin järjestää Rally Drivers Team, jolla on jo yli 25 vuoden kokemus autourheilukilpailujen toteuttamisesta Suomessa. Keravalla vuoden 2016 uutuus on rallin VIP-alue, jonka toteuttaa TT-Taivas Oy.

TT-Taivas on Timo ja Satu Jutilan vuosi sitten perustama koulutus- ja ohjelmatilaisuuksia tarjoava yritys, jonka keulakuvana ja moottorina toimii koko kansalle tuttu Juti. Komean jääkiekkouran jälkeen miehestä on tullut suosittu luennoitsija ja kouluttaja, joka tunnetaan myös yleisön sytyttävistä kisastudioistaan.

Keravalla Jutiloiden vieraana pääsee seuraamaan rallikisaa aitiopaikoilta, sillä VIP-alueelta avautuvat näkymät suoraan erikoiskoe 2:n kurveille. Tilat kestävät säätä kuin säätä, ja vieraille on tarjolla koko päivän lämpimiä ruokia, salaatteja ja virvokkeita. Ohjelmasta huolehtivat iloisella otteellaan VIP-isäntä ja emäntä. Askolassa sijaitsevalle VIP-alueelle on järjestetty bussikuljetus Keravalta.

Kerava-rallin kilpailukeskuksena toimii tänä vuonna Alikeravantien Autosalpa, jossa sijaitsevat myös kisan lähtö ja maali. Yhteensä ajetaan neljä erikoiskoetta, joilla kilometrejä kertyy noin 40.


Facebook kommentit