Juuso Puhakka voitti F4-kilpailun Venäjällä: ”Ihan nappi kisa”

27.5.2017 / 15:31
F4 NEZ -sarjaa ajava Juuso Puhakka otti kauden avausvoittoonsa Smolenskin radalla Venäjällä. (kuva: SMP F4 Championship Facebook / Marat Daminov)

[ A- ] / [ A+ ]

Juuso Puhakka voitti SMP F4 NEZ –sarjan osakilpailun Venäjän Smolenskissa lauantaina. Puhakka starttasi viikonlopun ensimmäiseen lähtöön kakkosruudusta, ja nousi kärkeen heti startin jälkeen ja ajoi tyylikkääseen voittoon 18 kierroksen kilpailussa.

Tanskalainen Christian Lundgaard ajoi toiseksi (+0,801 s) ja venäläinen Alexander Smolyar oli kolmas (+10,350).

– Oli ihan nappi kisa. Jo harjoituksissa löytyi hyvä vauhti. Jotenkin tuntuu, että tällainen rata jossa on paljon suoria ja neulansilmiä sopii minulle. Otin hyvän startin ja nousi heti kärkeen. Aluksi ajoin tietysti karkuun muilta, sen jälkeen vähän rauhoitin menoa ja säästelin autoa tilannetta tarkkailen. Koko ajan oli ihan luottavainen olo siitä, että kukaan ei kyllä ohi tule. Lopussa piti tietenkin olla tarkkana kun Lundgaard yritti etsiä ohituspaikkaa, Puhakka kommentoi kauden avausvoittoaan.

Kilpailut Smolenskissa jatkuvat sunnuntaina viikonloppun toisella ja kolmannella startilla. Niissä Puhakan lähtöruudut ovat kaksi ja viisi.

– Koitetaan jatkaa samalla tavalla. Nyt on hyvä positiivinen fiilis ja auto sopii hyvin näppiin ja tälle radalle, Puhakka mietti.

Lähde: Juuso Puhakan tiedote


Facebook kommentit