MOTORSPORT

Kalliokoski keskeytti A-finaalissa – Jatkaa SM-pistejohdossa

Rallicrossin SM-sarjan toiseksi viimeinen osakilpailu kaasuteltiin lauantaina Oulussa. Nelivetoisten Super Car -luokkaa ennen Oulua johtanut Jere Kalliokoski koki keskeytyksen A-finaalissa.

Autoliitto Härmää edustava Jere Kalliokoski ajoi ensimmäisessä alkuerässä lähtövoittoon. Hän oli koko alkuerän nopein. Toinen alkuerä toi toiseksi nopeimman ajan. Kolmannessa alkuerässä alahärmäläinen oli myös toinen. Kilpailun tavoite, paikka A-finaalissa siis täyttyi. Lisää SM-pisteitä tuli päivän nopeimmasta ajasta alkuerissä.

A-finaali johti Kalliokosken osalta kuitenkin keskeytykseen kolaroinnin seurauksena toisella kierroksella.

– Lähtö onnistui hyvin. Menin lisälenkille, mutta toisella kierroksella tuli kolarointia. Autooni tuli sen verran vaurioita, että jouduin keskeyttämään, Kalliokoski kommentoi tiedotteessaan.

Kalliokoski oli kuudes, mutta sai neljänneksi korkeimmat SM-pisteet. Pistetilanteessa Kalliokoski säilytti kärkipaikkansa, sillä pisteissä toisena ollut Toni Lukander jäi Oulussa B-finaaliin. Kauden viimeinen osakilpailu ajetaan 10. syyskuuta Kaanaan radalla.

Kalliokoski on seuraavavaksi viivalla ensi viikonvaihteessa jokamiesluokan SM-joukkuekilpailussa, missä puolustettavana on viime vuonna saavutettu Suomen mestaruus.

Lähde: Jere Kalliokoski Motorsportin tiedote
Kuva: Jari Nurminen

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com