Kalusto myyty, Tampereen SM-ralli jää Mäkiseltä ajamatta – “Ei jäädä lepäilemään laakereille”

23.9.2016 / 11:57
Niko Mäkinen Turun SM-rallissa elokuussa (Kuva: Jari Nurminen).

[ A- ] / [ A+ ]

Niko Mäkinen jättää Tampereen ympäristössä viikonloppuna ajettavan kauden viimeisen rallin SM-osakilpailun ajamatta. Syynä on auton myynti.

Niko Mäkinen ajoi viime viikonloppuna testimielessä Seinäjoki-rallin, joka oli kokemuksena lupaava. Hetken kadoksissa ollut vauhti ja itseluottamus nousi kohisten, eikä Mäkinen säästellyt sanojaan kilpailun jälkeen.

– Seinäjoki-ralliin lähdettiin legendaariset nimet takalasissa, kun Risto Mannisenmäen poika Ville tuli lukemaan vaihtelun vuoksi nuottia. Varovasti tultiin koko ralli läpi koska tiedettiin, että auto on myyty, eikä saisi käydä samanlaista kämmiä kuin edellisessä testikilpailussa, joka päättyi kaatoon. Yhteistyö kabiinissa toimi moitteettomasti ja saatiin ihan hyvä tulos aikaan. Koska kisa starttasi illalla, niin sain vielä kaupan päälle tärkeää kokemusta pimeässä ajamisesta, Mäkinen kertaa kisaa tiedotteessaan.

– Pitkä päivähän se lauantai oli, mutta heti kun päästiin yötauolle paineltiin nukkumaan, sillä aamulla oli aikainen herätys. Sunnuntaina vedettiin vielä neljä pätkää läpi ajellen ja nautiskellen hyvistä teistä. Hyvin fiiliksin voi jatkaa tästä eteenpäin, sillä sain itseluottamustakin kohennettua huomattavasti, Mäkinen jatkaa.

Mäkisen kausi SM3-luokassa on nyt siis ohi. Lopullista sijoitusta ei vielä varmuudella tiedetä, mutta ensi kaudella sitä lähdetään parantamaan, sillä Puistohulmi Racing on kääntänyt jo katseet tulevaan. Yhteistyökumppaneiden kanssa neuvotellaan ja uutta tehokkaampaa autoa etsitään.

– Ei jäädä lepäilemään laakereille, vaan tehdään jatkuvasti työtä tulevaisuuden eteen. Tämä kausi oli tässä, seuraava tulee nopeasti eteen joten katseet sinne, toteaa tiimipäällikkö Vesa Mäkinen.

Lähde: Puistohulmi Racingin tiedote


Facebook kommentit