MOTORSPORT

Keskinen ja Siekkinen Vauhtiajoissa kotiyleisön edessä – “Onhan se hienoa”

BMW Xtreme NEZ -sarjan Joni Keskinen ja Juho Siekkinen palaavat ratin ja penkin väliin viikonloppuna kotikilpailussaan Seinäjoen Vauhtiajoilla.

Joni Keskinen ja Juho Siekkinen tiimeineen osallistuvat tulevana viikonloppuna Seinäjoen Vauhtiajoihin. Parivaljakko lähtee hakemaan ehjää ajoa 15-vuotisjuhlaa viettävästä rata-autokilpailusta. Vuodesta 2004 lähtien nykymuodossaan järjestetty Vauhtiajot on Rata-SM:n osakilpailuista ainoa, joka ajetaan katuradalla. Kilpailussa nähdään mukana yhteensä peräti sata kilpailijaa, joten Seinäjoen kaduilla on luvassa ruuhkaa.

Pärnun kilpailuviikonlopusta on nyt kulunut jo pari viikkoa ja tiimin kuljettajakaksikon tavoitteena on parantaa suorituksia edellisestä koitoksesta.

– Kyllähän sitä on eteenpäin mentävä ja sijoitusta parannettava. Jos Pärnussa oltiin kahdeksansia, niin nyt tavoite on kuuden joukkoon. Eteenpäin siis, kuten mummo lumessa, Keskinen veistelee viikonlopun tavoitteita kyseltäessä.

Mad-Crocia edustavan parivaljakon toinen kuljettaja Siekkinen odottaa kotikilpailua innolla.

– Henkilökohtainen tavoite on sinne kolmen sakkiin, eli parantaa pitää. Onhan se nyt hienoa ajaa kotiyleisön edessä, Siekkinen innostuu ja samalla kehuu koko viikonlopun tapahtumakonseptia.

Tiimi on valmistellut kilpailuun osallistumistaan jo hyvän tovin, eikä tämä kaksikko jää huomaamatta myöskään tapahtuman varikkoalueella. Vauhtiajot alkaa jo torstaina festivaalilla ja kilpaa ajetaan lauantaina, sekä sunnuntaina Kapernaumin teollisuusalueelle rakennetulla katuradalla.

Lue myös! Vauhtiajot juhlii 15-vuotista taivaltaan – ”Kilpailu tuotu lähelle suurta yleisöä” (19.7.2018)

Teksti ja kuva: Mad-Croc Keskinen & Siekkinen Teamin tiedote

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com