MOTORSPORT

Kolmas sija Uudessakaupungissa piti Hautamäen mitalihaaveet elossa – “Tultiin se mitä päästiin”

Ville Hautamäki ja Ari-Pekka Hautanen ajoivat lauantaina Uudenkaupungin SM-rallissa SM2-luokassa kolmanneksi. Tämä tarkoittaa sitä, että nyt neljäntenä pisteissä olevalla Hautamäellä on mahdollisuus vielä SM-pronssiin tai jopa hopeaan. Kauden viimeinen SM-ralli ajetaan Tampereella syyskuun lopulla.

Ville Hautamäki jäi luokan voittaneelle Timo Mäenpäälle reilun minuutin. Kakkostilaan jäi eroa puolestaan 54,4 sekuntia.

– Tultiin se mitä päästiin. Pito vaihteli kilpailun aikana, kun kilpailun alussa satoi niin paljon, alajärveläinen Hautamäki kertoi.

– Seitsemännellä erikoiskokeella oli tarkoitus hyökätä ja haastaa toisena ollut Kim Niemi. Jouduimme odottamaan erikoiskokeelle lähtöä. Kylmillä renkailla oli ek:n alussa mennä rajusti ulos, joten rauhoitimme tilanteen ja päätimme varmistaa kolmannen tilan.

– Ajossa ei tullut isoja virheitä, mutta tappiota kärkeen vain tulee. Tosin nyt Subarun takapäästä oli jostain syystä paras pito hukassa. Voimansiirto on tarkistettava ennen Tampereen kisaa, Hautamäki päätti.

Lue myös! Timo Mäenpää johti SM2-luokkaa Uudessakaupungissa lähdöstä maaliin (10.9.2017)

Teksti: Ville Hautamäen tiedote

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com