Koski-Lammen vaikea kausi päätökseen Lempäälän SM-rallissa – “Ensimmäistä kertaa auto toimi lähes moitteettomasti”

5.10.2017 / 07:55

[ A- ] / [ A+ ]

Heikki Koski-Lammen ja kartanlukija Kari Luoman kausi 2017 on ollut kaikkea muuta kuin helppo. Auton tekniikkamurheita on ilmaantunut lähes jokaisessa kilpailussa. SM4-luokan SM-sarjasta vain yksi osakilpailu on päättynyt maalilipulle, Nilsiässä toisen sijan arvoisesti.

Rallin SM-sarjan Lempäälän osakilpailuun parivaljakko lähti ajamaan ehjää kilpailua ja maali tavoitteenaan. Pirkanmaalta kotiin tuomiseksi tulikin hieno neljäs sija, mutta matkalle nousujohteiseen kilpailuun mahtui kaikenlaista.

– Perjantai-illan toisella erikoiskokeella ajoin yhden risteyksen pitkäksi ja siinä jäimme ojaan jumiin. Aikaa tuhraantui noin puoli minuuttia. Kolmannella erikoiskokeella järjestäjän johdosta tulleen pienoisen episodin seurauksena me ja muutama kilpakumppanimme saimme edellisten pätkien perusteella laskennalliset ajat, joten toisen erikoiskokeen virhe kävi kalliiksi, tuumi Koski-Lammi perjantai-iltaansa.

Lauantaina ajorytmi alkoi löytyä ja erikoiskokeilla kellotukset olivatkin aivan luokan kärkipäätä. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella auto toimi lähes moitteettomasti, pieniä jarrumurheita lukuun ottamatta.

– Lauantai-aamun kaksi ensimmäistä erikoiskoetta meni liukastellessa, mutta iltapäivä tulikin sitten hyvin, vielä viimeiselle Savon erikoiskokeelle pohja-ajan tehnyt Koski-Lammi kertoo.

Koski-Lammi Motorsport tiedottaa tulevan kauden kuvioistaan lähiaikoina.

Teksti: Koski-Lammi Motorsportin tiedote
Kuva: Sami Lehtonen


Facebook kommentit