MOTORSPORT

Lakuauto-Lukanderille suurimmat SM-pisteet Honkajoelta: “Lämmittää mieltä”

Rallicrossin SM-sarjan toinen osakilpailu ajettiin lauantaina Honkajoella. SuperCar-luokassa voiton otti Ari Perkiömäki ennen Toni Lukanderia ja Kari Irriä. 

Rallicrossin SM-sarjan pistelaskua muutettiin tälle kaudelle niin, että SM-pisteitä jaetaan alkueräsijoitusten, semifinaalisijoitusten ja finaalisijoitusten perusteella. SuperCar-luokassa eniten pisteitä keräsi finaalissa toiseksi sijoittunut Toni Lukander (24 pistettä) ennen Ari Perkiömäkeä (23 pistettä) ja Kari Irriä (22 pistettä).

Kahden osakilpailun jälkeen SM-pistejohdossa on Atro Määttä 45 pisteellään, mutta tilanne on suorastaan uskomattoman tasainen kun kakkospaikalla olevalla Jere Kalliokoskella on 41 pistettä ja hänen takanaan ovat Toni Lukander, Jukka Lautamäki ja Ari Perkiömäki joilla kaikilla on koossa tasan 40 pistettä.

Toni Lukander oli kisaan tyytyväinen, vaikka yhdessä alkuerässä oma virhe verotti sijoitusta.

– SM-sarjan uusi pistelaskusysteemi on parhaimmillaan tasaisissa suorituksissa ja tiesimme jo etukäteen juuri tasaisen suorittamisen olevan yksi tiimimme valttikorteista. Pisteitähän sarjassa on tarkoitus kerätä, joten vaikkei voittoa tullutkaan niin päivän suurin pistepotti kyllä lämmittää mieltä, Lukander sanoi.

Lähde: Toni Lukanderin tiedote

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com