MOTORSPORT

Larion uran ensimmäinen Monte sujuu suunnitelmien mukaisesti – “Luistellaan sieltä voittajana maaliin”

Taisko Lario on aloittanut uransa ensimmäisen Monte Carlon rallin vaiherikkaasti. Lario on omassa WRC3-luokassaan toisena perjantain ajopäivän jälkeen. Yleiskilpailussa etuvetoisella Peugeot 208 R2 -autolla kilpaileva Lario on 22. sijalla.

Taisko Larion matkaan on mahtunut monenlaista käännettä, mutta 22-vuotias nuorukainen on pitänyt autonsa penkkojen välissä kaikissa käänteissä.

– Torstaina illalla tosiaan oli lunta, jäätä ja asvalttia pätkillä. Se meni yllättävän hyvin ja jopa paremmin kuin osasin odottaa. Toisella pätkällä oltiin jo luokassa toiseksi nopeimpia, Lario muistelee.

– Perjantai-aamuna otettiin slicksit varman päälle ja se sujui ihan hyvin. Iltapäivän lenkillä oli taas vähän liian kova kumi alla. Kisaa on kuitenkin vielä paljon jäljellä. Tosi positiivisin fiiliksin jatketaan huomenna, Lario jatkaa.

Lario on onnistunut selättämään kahden ensimmäisen kisapäivän aikana suurimmat Monte Carlon rallin haasteet, mutta lauantaina on jälleen edessä uusi olosuhde.

– Kilvanajo on kovaa, mutta hyvin me on siihen vastattu omassa luokassa. Huomenna on lumisia ja jäisiä pätkiä luvassa, joten haaste on taas erilainen. Innolla kuitenkin lähdetään taas matkaan. Laitetaan nasta lautaan ja luistellaan sieltä voittajana maaliin, Lario päättää.

Monte Carlon MM-rallissa ajetaan lauantaina viisi erikoiskoetta. Kilpailu päättyy sunnuntaina.

Teksti: Taisko Larion tiedote

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com