Legends-autojen MM-kisat Botniaringin radalla tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa

13.9.2017 / 13:06

[ A- ] / [ A+ ]

Legends-autojen MM-kilpailut tuovat Botniaringin radalle viikonloppuna suoranaisen matkailukeskittymän, kun alueelle rakennetaan runsaasti lisäpalveluja katsojien iloksi. Botniaringin palvelutaso nousee viikonloppuna kansainvälisiin mittoihin palvelemaan monituhatpäistä yleisöä.

Botniaring on Etelä-Pohjanmaalla, Kurikan Jurvassa sijaitseva moottorirata, jonne tuodaan tulevana viikonloppuna yli 20 tilapäistä katsomorakennetta takaamaan suuren yleisömäärän viihtyvyys. Lisäksi koko rata uuden osion testiratakeskusta myöden palvelee asiakkaita koko viikonlopun ajan kuuden ravintolapisteen voimin.

Kilpailuja pystyy seuraamaan katsomoista myös livenä useista jättiscreeneistä. Livelähetys on nähtävissä alkueristä ja finaaleista myös tapahtuman kotisivuilla. Yleisö voi katsella MM-tason kilpailuja myös yläilmoista helikopterin kyydissä, tai kokeilla mönkijöitä, sekä Kraz kuorma-autoja maastoradoilla. Lapsille on rakennettu metsään rastisuunnistusreitti.

Markkina-alue rakentuu viikonlopuksi radan lähtösuoran eteen. Markkina-alueella on runsaasti myyntipisteitä, CanAm Spyder -kolmipyörien koeajopiste, Amerikanautonäyttely, Zetor-näyttely ja Zetorien sinfoniat, lasten tivoli, pomppulinnat, sumopaini, kuplafutis, futisbilis ja futisdarts.

Pääsylipun ostaneilla on vapaa pääsy myös varikolle tarkastelemaan autoja ja niiden kuljettajia lähempää. Asiakkaita kuljetetaan eri tapahtumapisteiden välillä nonstop-bussikyydityksellä. Erityisesti mieskatsojien iloksi lauantai-iltana palkintolavalla järjestetään Fitness Cover Girl 2018 -kilpailu, sekä valitaan vuoden Grid Girl 2017. Osallistujat toimivat myös grid girl -tehtävissä koko kilpailuviikonlopun ajan.

Tapahtuma polkaistaan kunnolla käyntiin lauantaina avajaisseremonialla, jonka aloittaa Suomi100-laskuvarjohyppynäytös. Legendsien MM-kilpailut ajetaan tulevana viikonloppuna 16.-17. syyskuuta Botniaringin radalla. Lisätiedot ja aikataulu löytyvät tapahtuman kotisivuilta.

Teksti: World Finals 2017 -tapahtuman tiedote
Kuva: Taneli Niinimäki


Facebook kommentit