MOTORSPORT

Marcus Grönholm mukaan pelien maailmaan – “Neuvoa pelinkehittäjiä yksityiskohdissa”

Ralliautoilun kaksinkertaisen maailmanmestarin Marcus Grönholmin vetämä GRX Management Team laajentaa toimintaansa pelien maailmaan. Grönholm antaa osaamisensa ja monipuolisen kokemuksensa strategia- ja rakentelupeliin, joka sijoittuu moottoriurheilun ympärille.

Marcus Grönholm on yhdistänyt voimansa suomalaisen pelialan konkarin Mikko Honkakorven vetämän tiimin kanssa. Sysäys projektiin syntyi viime vuoden Suomen MM-rallissa, kun Grönholm ja Honkakorpi tapasivat.

– Peliä on kehitetty vuoden päivät ja tavoitteena on lanseerata pelin ensimmäinen versio rajatulle pelaajien joukolle vuodenvaihteen jälkeen, Honkakorpi kertoo.

Euroopan johtavassa pelialan tapahtumassa Nordic Game Conferencessa viime toukokuussa GRX Motorsports Rally sai innostuneen ja erittäin positiivisen vastaanoton.

– GRX Teamin rooli on neuvoa pelinkehittäjiä rallitallin pyörittämisen yksityiskohdissa. Se on meidän ydinosaamistamme, Grönholm sanoo.

Pelin taustalla on suomalaisia pelialan konkareita, sekä nuoria osaajia, jotka ovat luoneet täysin uuden pelin. Vastaavaa peliä ei ole markkinoilla. GRX Motorsports Rally on strategia- ja rakentelupeli moottoriurheilun värikkääseen ja kiehtovaan maailmaan. Kyseessä ei ole ajopeli, vaan nimenomaan strategia- ja rakentelupeli, jossa pelaaja kehittää tallia, autoja, kuljettajia ja osallistuu näillä kilpailuihin muita pelaajia, sekä oikean rallimaailman talleja ja kuljettajia vastaan. Pelaaminen on ilmaista, mutta pelitapahtumia voi nopeuttaa esimerkiksi maksamalla tai katsomalla vaikkapa mainoksia.

Peli ei vaadi moottoriurheilun syvällistä tuntemista, vaan pelaaja oppii matkan varrella tarvittavat asiat ja pystyy kehittämään menestymistään. GRX Motorsports Rally sijoittuu rallin maailmaan, mutta jatkossa samaa alustaa on tarkoitus laajentaa muihin moottoriurheilulajeihin, kuten rallicrossiin ja moottoripyöriin.

 

GRX Motorsports Rally

 

Teksti ja kuvat: GRX Teamin tiedote

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com