MOTORSPORT

Meeken urakka Saksassa jäi pariin minuuttiin, betoniporsas rikkoi eturenkaan – Video!

Saksan MM-ralli käynnistyi torstai-iltana dramaattisesti, kun Citroenin Kris Meeke joutui keskeyttämään vain parin minuutin ajon jälkeen.

Surkean kauden ajanut Kris Meeke sortui ajovirheeseen Saksan MM-rallin ensimmäisellä erikoiskokeella ajettuaan betoniporsaaseen. Osuma rikkoi oikean eturenkaan ripustuksen ja britin taival päättyi siihen. Meeke on ajanut tällä kaudella ennen Saksan osakilpailua kahdeksan MM-rallia ja saalistanut niistä pisteitä vain kahdesta.

Heinäkuussa Citroen-talli hyllytti Meeken Puolan MM-rallin ajaksi ja yhden osakilpailun tauon jälkeen Meeke palasi jälleen kilpakuljettajan rooliin Suomen MM-rallissa. Suoritus oli kuitenkin koko kilpailun ajan vaisu ja lopputuloksissa sijoitus oli vasta kahdeksas.

On täysin selvää, että Meeken jatkohaaveille Citroen-tallissa kaudella 2018 tämä tuorein hölmöily ei juurikaan apuja tuonut. Meeke jatkanee Ralli 2 -säännön turvin kilpailua perjantaina.

 

 

Lue myös! Vataselta kritiikkiä Citroenin tapaan kohdella Meekea – ”Henkilökohtaisesti en usko rangaistuksiin” (13.8.2017)

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com