MOTORSPORT

Muutoksia UrheiluUutiset.comissa – Päätoimittajaksi Jari Hotti

UrheiluUutiset.comin toiminnassa tapahtuu muutoksia 1.7.2017 alkaen. Sivuston omistanut ja päätoimittajana toiminut https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivula siirtyy syrjään kaikesta toiminnasta pitkäaikaisen ja vakavan sairauden takia.

Sivuston toiminta jatkuu normaalisti. Uusi omistaja ja päätoimittaja on Jari Hotti.

– Valitettavasti oma terveystilanteeni on nyt sellainen, että keskityn jatkossa vain itseeni, perheeseeni ja lähimmäisiini. UrheiluUutiset.com on saatu tämän vuoden aikana hyvään lentoon ja vuodenvaihteessa tehty muutos keskittyä pelkkään moottoriurheiluun oli selkeästi oikea ratkaisu. Lukijamäärät ovat moninkertaistuneet. Tiedän, että Jari pystyy viemään UrheiluUutiset.comia edelleen eteenpäin. Kiitos kaikille moottoriurheiluihmisille yhteistyöstä, Koivula sanoo.

– Sen reilun vuoden ajan mitä olen saanut tehdä yhteistyötä https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpgn kanssa tämän sivuston parissa, niin olen oppinut häneltä valtavasti. https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg on ehdottomasti maamme parhaita moottoriurheilutoimittajia, sen tietää jokainen joka on hänen kanssa ollut tekemisissä ja he, jotka ovat saaneet kuulla ja lukea hänen tuotantojaan vuosikymmenten saatossa. Yhteiset visiomme moottoriurheilusivuston kehittämistyössä jatkuvat nyt minun kautta ja UrheiluUutiset.comia on tarkoitus jatkossakin kehittää juuri siihen suuntaan mihin me molemmat sitä halusimme viedä. Kiitän https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpga siitä luottamuksesta, minkä hän tässä vaikeassa elämäntilanteessa minua kohtaan osoittaa siirtäessään sivuston vastuun minulle. Tulen jatkossakin toimimaan sivustoa tehdessäni juuri niiden yhteisten arvojen ja näkemysten mukaan mitä meillä https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpgn kanssa oli, Hotti vakuuttaa.

Teksti: https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivula @https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpgKoivula ja Jari Hotti @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com