MOTORSPORT

Näin taittuu Toyotan suomalaiskaksikolta Japanin kieli – Videot!

Toyota Gazoo Racingin suomalaiskaksikko Jari-Matti Latvala ja Juho Hänninen antavat tyylinäytteen Japanin kielen osaamisestaan tallin Twitter-tilillä julkaistuilla videoilla.

Vaikka rallin MM-sarjassa tulokaskauttaan tänä vuonna kilpailevan Tommi Mäkisen johtaman Toyota Gazoo Racingin henkilöstö onkin suurimmaksi osaksi suomalaista ja Suomen kieli raikaa niin Puuppolan pajalla, kuin ralleissa ympäri maailmaa, niin tottakai Toyotan kotimaa Japani näkyy ja ennen kaikkea kuuluu tallin toiminnassa säännöllisesti.

Eikä vähiten tallin markkinoinnissa ja viestinnässä, josta myös tallin suomalaiskuljettajat Jari-Matti Latvala ja Juho Hänninen saivat maistaa oman osansa Meksikon MM-rallin aattona. Katso videot alapuolelta, kun Latvala ja Hänninen lähettävät Toyota Gazoo Racingin Twitter-tilillä terveisiä Japanin kielellä.

Meksikon MM-ralli käynnistyy torstain ja perjantain välisenä yönä kello 2.05 Suomen aikaa, kun ohjelmassa on Mexico Cityn keskustassa ajettava yleisöerikoiskoe. Toden teolla ralli pääsee vauhtiin perjantai-iltana.

 

 

Lue myös!

Juho Hänninen testierikoiskokeen jälkeen: ”Nyt en ala ruuvaamaan mitään” (9.3.2017)
Jari-Matti Latvala tyytyväinen testierikoiskokeen antiin: ”Oikein tosi hyvä fiilis” (9.3.2017)

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com