Neljän vuoden taival päättyy – Tatu Lehmuskallio ei jatka AKK:n palveluksessa

9.2.2020 / 17:41
Tatu Lehmuskallion pesti AKK:ssa käynnistyi keväällä 2016 (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

UrheiluUutiset.comin saamien tietojen mukaan keväästä 2016 lähtien AKK-Motorsport Ry:n ja sen markkinointiyhtiön AKK Sports Oy:n toimitusjohtajana toiminut Tatu Lehmuskallio ei jatka tehtävässään.

Tatu Lehmuskallio ehti toimia AKK-Motorsport Ry:n ja markkinointiyhtiö AKK Sports Oy:n toimitusjohtajana lähes neljän vuoden ajan. Ennen pestiään kotimaisen autourheilun keskusliitossa Lehmuskallio toimi Kolmostelevisio Oy:n, MTV Oy:n, sekä MTV Sisällöt Oy:n palveluksessa urheilupäällikkönä ja urheiluoikeuksien hankintapäällikkönä.

Järjestöpuolella Lehmuskallion aiempi kokemus oli hiihtoliiton johtokunnan, sekä kansainvälisen hiihtoliiton työryhmän tehtävät.

– Suomalainen moottoriurheilu on paitsi vahva kansalaisliike, myös poikkeuksellisen menestyksekäs kansainvälisesti. Moottoriurheilun globaali luonne tekee saavutuksista ja tulevaisuuden haasteista entistäkin merkittävämpiä ja uskon, että pystymme vastaamaan niihin hienosti omilla vahvuuksillamme, Lehmuskallio kommentoi aloittaessaan tehtävänsä AKK:ssa.

Teksti: Jari Hotti
toimitus@urheiluuutiset.com


Facebook kommentit