MOTORSPORT

Niclas Grönholm: “Omat ajovirheet pitää karsia pois”

Niclas Grönholmin kausi rallicrossin MM-sarjassa jatkuu viikonvaihteessa Belgiassa Jules Tacheny -nimeä kantavalla radalla. Edellisenä viikonloppuna 19-vuotias Grönholm onnistui avaamaan MM-pistetilinsä Hockenheimissa, vaikka tavoitteena ollut semifinaalipaikka jäi vielä odottamaan vuoroaan.

– Belgia on täysin uusi kokemus kaikin puolin. Jonkin verran menee aikaa totutella rataan ja hakea oikeat ajolinjat, mutta eiköhän paikka tule tutuksi, kun päästään ajamaan harjoitukset lauantaina aamulla, Grönholm arvelee.

Harjoitusten lisäksi lauantaina ajetaan ensimmäiset kaksi karsintaerää ja loput kaksi ovat vuorossa sunnuntaina, jolloin ratkeavat myös finaalipaikat.

– Omat ajovirheet pitää pystyä karsimaan pois ja sitten on mahdollista päästä 12 parhaan joukkoon semifinaaleihin. Tekemistä kyllä riittää tavoitteen suhteen, mutta eteenpäin on jo menty ja samaan suuntaan on tavoite nytkin, Grönholm sanoo.

Grönholmin kanssa Belgiassa Olsbergs MSE -tallin Fiesta ST Supercareilla ajavat vakiotallikaveri Kevin Eriksson ja villillä kortilla mukaan pääsevä Francois Duval. Belgialainen muistetaan jokunen vuosi sitten MM-ralleissa esiintyneenä kuljettajana.

Lähde: Niclas Grönholmin tiedote

Lue myös

JP Rajalan huima arvio SuperCarien hevosvoimista

Riku Tahkolla sata kertaa nopeampi auto kuin 2015

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com