MOTORSPORT

Pääseekö Teemu Suninen WRC:n rattiin jo Sardiniassa?: ”Se voi olla”

Teemu Suninen ajaa M-Sportin kuljettajana WRC2-luokan MM-sarjassa. Sunisen seuraava kilpailu on toukokuussa Portugalissa. Sen jälkeen seuraavaan MM-ralliin Italian Sardiniaan saattaisi olla tyrkyllä jo WRC-auto.

Sunisen ja kartanlukija Mikko Markkulan kalenterissa Puola ja Suomi ovat jo varmistuneet WRC-autolla ajettaviksi kisoiksi. Hän saa niissä alleen Fordin tuoreimman WRC17-version Fiesta-mallista. On kuitenkin mahdollista, että WRC-debyytti saattaisi vielä aikaistua kesäkuun alkuun ja Sardiniaan.

– Se on vähän kysymysmerkki, että millä siellä ajetaan vai ajetaanko millään. Se on kuitenkin siis varmaa, että Portugali on R5:lla, ja Puola ja Suomi sitten WRC:llä, Teemu Suninen sanoo UrheiluUutiset.comille.

Mutta Sardinia voisi tulla mukaan ja nimenomaan WRC:llä?

– Se voi olla. Katsotaan nyt mihin suuntaan se tässä menee. Niinkuin sanoin, vielä ei tiedetä. Olen ainakin yrittänyt ajaa hyvin ettei se jäisi ainakaan siitä kiinni, hän sanoo.

Viime vuoden WRC2-luokan MM-hopeamitalisti Suninen on ajanut tällä kaudella kaksi kilpailua, ja oli toinen sekä Ruotsissa että Korsikalla. MM-sarjan yhteispisteissä hän on neljäs, mutta esimerkiksi Sunisen tallikaveri Eric Camilli on ajanut jo neljä osakilpailua. Tilanne tasoittuu kauden loppua kohti, sillä kuski voi ilmoittautua kauden aikana seitsemään osakilpailuun ajamaan MM-pisteistä.

Lue myös Suninen tyytyväinen Korsikan kakkossijaan

https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivula, twitter @https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpgKoivula

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com