Peiponen laina-autolla tuplavoittoon Kemorassa

13.6.2016 / 10:22
Lauantain ensimmäisessä startissa Peiponen kävi laina-autollaan tiukkaa kisaa John Hemmingiä vastaan. (Kuva: Pertti Kangasniemi)

[ A- ] / [ A+ ]

Ratakuorma-autojen kansallinen ratasarja käynnistyi viikonloppuna Kemoran moottoriradalla Vetelissä. Viikonlopun molempien lähtöjen ykkönen oli Mad-Croc Racingin Ivecoa lainannut Rami Peiponen, joka voittojensa myötä ajaa avausviikonlopun jälkeen myös sarjan pistejohdossa.

Lauantain ensimmäisessä startissa Peiponen kävi tiukkaa kisaa John Hemmingiä vastaan, kun sunnuntaina ajettu viikonlopun toinen startti kirjattiin selvemmällä erolla Peiposen nimiin.

– Ensimmäinen startti oli tasaista taistoa loppuun asti. (John) Hemming saavutti mutkissa, mutta pääsin aina suorilla karkuun ja lopulta voittoon.

– Sunnuntain kisaan startattiin käännetyssä järjestyksessä. Pääsin nousemaan heti ensimmäisellä kierroksella keulille ja sen jälkeen sain revittyä eroa muihin. Lopun ajoin jo rauhallisemmin, Peiponen kommentoi viikonlopun lähtöjä.

Peiponen joutui turvautumaan laina-autoon oman kilpurin teknisten ongelmien takia.

– Kiitos Mikalle (Mäkinen) lainasta. Kauden aloitus oli tärkeätä päästä ajamaan, sillä jos avaus olisi jäänyt väliin, niin muut olisivat karanneet pisteissä turhan kauaksi, Peiponen muistutti.

Ratakuorma-autojen kansallinen sarja jatkuu heinäkuun 9.-10. päivä Kemorassa, jolloin viikonlopun ohjelmassa on neljä kilpailulähtöä.

Tuloksia; Kuorma-autot, lähtö 1, Kemora:

1. Rami Peiponen Iveco 16:39,057

2. John Hemming Mercedes-Benz + 1,174

3. Jarkko Savijärvi Volvo + 14,972

Tuloksia; Kuorma-autot, lähtö 2, Kemora:

1. Rami Peiponen Iveco 16:53,796

2. John Hemming Mercedes-Benz + 7,676

3. Sulo Koivuniemi Mercedes-Benz + 15,488

Lähde: Rami Peiposen tiedote


Facebook kommentit