MOTORSPORT

Pistekärki Jaro Kinnusella jälleen tienauraajan rooli – “Haasteita tulee olemaan”

Kaksivetoiset ralliautot starttaavat jälleen ensimmäisenä reitille, kun rallin SM-sarjassa Pohjanmaa Rallin lähtölippu heilahtaa perjantaina. SM3-luokan pistejohtaja Jaro Kinnunen lähtee toistamiseen liikkeelle numerolla yksi.

Jaro Kinnusen kartanlukija Tuukka Shemeikan kotimaisemissa ajettavasta kilpailusta haetaan jälleen hyvää tulosta, sekä pyritään vahvistamaan asemia SM-sarjan kärjessä.

– Edellisen kisan huono suoritus on käyty tarkkaan läpi ja siitä on otettu oppia. Haasteita tulee toki taas olemaan, koska tien pinta on varmasti liukas ensimmäiselle autolle. Niissä oloissa hyvän ja tasaisen rytmin löytäminen on vaikeaa, Jaro Kinnunen tiedostaa.

– Kisojen välissä on päästy hyvin treenaamaan ja sen puolesta fiilis on kunnossa. Onnistuneen asiakastilaisuuden lisäksi ajoimme kaksi päivää hyvillä teillä, jossa pääsin harjoittelemaan myös tuota aura-auton roolia. Tavoite on luonnollisesti jälleen kova, mutta hölmöilyyn ei toista kertaa haluta sortua, Kinnunen korostaa.

Pohjanmaa Ralli ajetaan perjantaina ja lauantaina Seinäjoen ja lähikuntien alueella.

– On mielenkiintoista nähdä, miten Pohjanmaan oma poika Niko Mäkinen menee kotikisassaan ja miten pystymme hänet haastamaan. Paineet ovat kyllä niillä kuskeilla, jotka ovat meidän takana sarjapisteissä, Kinnunen päätti.

Teksti: Jarno Saari, Jaro Kinnusen tiedotus

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com