MOTORSPORT

Porsche-sarjan kärkimies Emil Westman: “Tavoitteena säilyttää johtopaikka”

Porsche GT3 Cup Challenge -sarjan neljäs osakilpailu ajetaan tänään Jurvan Botniaringillä.

Relaa Racingin osalta kilpailuun lähdetään hyvistä asetelmista, sillä Emil Westman johtaa kuljettajien mestaruuspisteitä ja Raimo Niemi on toisena. Lisäksi Relaa Racing johtaa tiimien välistä mestaruuskamppailua.

Perjantai oli Botniaringillä testipäivä ja kuljettajat ottivatkin kaiken mahdollisen siitä irti. Emil Westman sai kehitettyä Porscheaan parempaan suuntaan.

– Kuivalla kelillä ollaan nyt päästy ajamaan ja kaikki on sujunut hyvin. Olemme kokeilleet tässä erilaisia säätöjä ja vauhti näyttäisi olevan ihan hyvällä tasolla. Odotan lauantain kisalähtöjä innolla ja tavoitteena on säilyttää johtopaikka pistetaisteluissa, Westman ennakoi.

Raimo Niemi on myös valmis kotikilpailuunsa ja kannustaa tallikaveriaan Westmania menestykseen.

– Hyvät fiilikset on tällä hetkellä ja kun tänään on ainakin ollut poutaa, sillä kuukausi sitten täällä ajettiin hirveässä monsuusisateessa ja siinä tuli aika paljon romuakin. Pientä säätöä tehdään nyt autoon, mutta se kuuluu tietysti asiaan. Emilille tsemppiä kamppailuun kuljettajien mestaruudesta ja minulle tärkeää on erityisesti se, että me pitäisimme Relaa Racingillä tiimimestaruuden johtopaikan, Niemi summasi tunnelmiaan.

Tällä kertaa Relaa Racingin kolmatta Porschea ajaa nuori kuljettajalupaus Roope Rinne-Laturi.

– Tasaisia tuloksia olen saanut aikaiseksi tänään testipäivänä. Aikaisemmin olen ajanut Porschea märällä kelillä, joten nyt on mukava ajaa slikseillä myös kuivalla radalla. Huomenna kilpailulähdöissä katsotaan mihin vauhti riittää ja kerätään arvokasta kokemusta talteen, Rinne-Laturi kertoi.

Lähde: Relaa Racingin tiedote

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com