MOTORSPORT

Puolalaiskuljettajan MM-ohjelma Printsportin kanssa käynnistyy Ruotsista

Rallin EM-sarjassa vuonna 2016 junioriluokassa kolmanneksi sijoittunut Lukasz Pieniazek kilpailee tänä vuonna rallin MM-sarjassa WRC2-luokassa suomalaisen Printsport-tallin Skoda Fabia R5 -autolla. Puolalaiskuljettajan MM-ohjelma käynnistyy Ruotsin MM-rallista tänä viikonloppuna.

Lukasz Pieniazek, 27, yhdessä kartanlukijansa Przemyslaw Mazurin kanssa osallistuivat viime vuonna kuuteen MM-ralliin WRC2-luokassa Peugeotilla, mutta Walesin MM-rallissa lokakuussa alla oli Eero Räikkösen johtaman Printsport-tallin Skoda Fabia R5 -auto. Lopputuloksissa puolalaiskaksikko oli yhdeksäs ja WRC2-luokan MM-pisteissä koko kauden osalta sijoitus oli 13. Kauden paras yksittäinen luokkasijoitus oli Portugalista tullut viides sija.

Tälle kaudelle Printsport ja Pieniazek solmivat seitsemän MM-rallia käsittävän sopimuksen, joka käynnistyy siis nyt tänä viikonloppuna Ruotsista. Se miten Pieniazekin kausi Ruotsin jälkeen MM-rallien osalta jatkuu, ei ole vielä tiedossa. Tammikuussa Pieniazek osallistui Rovaniemellä rallin SM-sarjan avausosakilpailuun sijoittuen yleiskilpailussa kahdeksanneksi.

Vuonna 2016 Pieniazek sijoittui rallin EM-sarjassa junioriluokan loppupisteissä EM-pronssille ja ERC3-luokassa viidenneksi. Kyseisen kauden kohokohta oli ehdottomasti Irlannin asfalttiosakilpailusta tulleet luokkavoitot.

Ruotsin MM-ralli käynnistyy torstai-iltana.

 

Arctic Lapland – SS 4Ja pier…. (tylko dla dorosłych)! ???
Z pokładu naszej rajdówki – Arctic Lapland Rally

Julkaissut Łukasz Pieniążek 27. tammikuuta 2018

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com