MOTORSPORT

Rajala huikeassa vauhdissa: “Koitetaan saada paljon pisteitä Suomeen”

Joni-Pekka Rajala aloitti rallicrossin EM-sarjan todella väkevästi. Suomalainen oli lauantain kahden aika-ajoerän jälkeen toiseksi nopein.

Rajala oli ensimmäisessä erässä kokonaisaikojen kolmas ja toisessa neljäs, mutta sen verran ristiin kärki ajoi, että Rajala nappasi toiseksi korkeimmat yhteispisteet. Kummankin erän nopein oli Jerome Grosset-Janin.

– Erittäin hyvä päivä. Ensimmäisessä lähdössä oli vähän ahdasta, Öhman ja Hansen kolaroivat ja lähtö otettiin uusiksi. Uusintalähdöstä menin kärkeen ja karkuun. Toisessa startissa meni kolme kierrosta hyvin, sitten hyppäsin varmaan kahdeksan metriä ja meni raidetanko mutkalle. Matka vähän hidastui, mutta neljänneksi nopein aika silti, Rajala raportoi.

Sunnuntaina ajetaan toiset kaksi aika-ajoerää. Semifinaaliin selviää 12 parasta, ja kahdesta semifinaalista molempien kolmen kärki jatkaa finaaliin.

– Hyvä ja rento fiilis huomiselle. Kyllä mä kaikkeni annan, että saadaan paljon pisteitä Suomeen, Rajala mietti.

https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivula, twitter: @https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpgKoivula

Lue myös Riku Tahkolla teknisiä ongelmia ja Heikkisellä petrattavaa sunnuntaille

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com