Rallicrosslupaus Sami-Matti Trogen mukaan Vuosisadan liikenneteko –hankkeeseen

21.11.2016 / 22:27
Sami-Matti Trogen on mukana Vuosisadan Liikenneteko -kampanjassa yhdessä mm. Juhani Tammisen ja Lasse Virenin kanssa.

[ A- ] / [ A+ ]

Vuosisadan Liikenneteko-hankkkeen tarkoitus on haastaa tielläliikkuja havahtumaan, oivaltamaan ja tekemään asennemuutos liikenteessä. Hankkeen suojelijana toimii Tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Liikenneturvallisuutta pyritään kehittämään tuomalla esiin liikenneturvallisuusteot, tiellä liikkuvien asenteet ja ajotaidot. Hanke huipentuu syksyllä 2017 Vuosisadan Liikenneteon palkitsemiseen.

– Mielestäni onnettomuuksia vältettäisiin olemalla tarkkaavaisempia esimerkiksi risteysalueilla ja seurattaisiin liikennettä tarkemmin, 14-vuotias lohjalainen Sami-Matti toteaa.

– Olen erittäin iloinen, että minut valittiin yhdeksi kampanjan kummiksi, pidän liikenneturvallisuus työtä erittäin tärkenä, toteaa Sami-Matti.

Sami-Matin lisäksi kummeina toimivat Juhani Tamminen, Eino Grön, Minea Blomqvist-Kakko, Lasse Virén ja Emma Kimiläinen. Hankkeen toteuttavat Life Style Invest Oy ja Premier Park itsenäisyyden juhlavuoden 2017 kunniaksi yhteistyössä Suomi 100 -hankkeen, Liikenneturvan ja muiden kumppanien kanssa.

– Oma sisko on joutunut liikenneonnettomuuden uhriksi, kun hän jäi auton alle suojatiellä, toipuminen kesti pitkään ja onneksi hän parantui entiselleen, osaksi myös tämän takia olen mielelläni mukana tässä hankkeessa, Sami-Matti Trogen sanoo.

Vuoden 2017 aikana Sami-Matti osallistuu hankkeen eri tapahtumiin. Mm. messuja ja kumppaneiden tapahtumia tulee jatkossa jonkin verran.

– Ajan kilpaa ensikaudella näillänäkymin enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Kalenterini tulee olemaan todella tiivis, mutta silti olen erittäin mielelläni mukana edistämässä liikenneturvallisuutta, iloitsee Sami-Matti.

Lähde: Sami-Matti Trogenin tiedote


Facebook kommentit