Ranskassa pettymyksen kokenut Lario käänsi katseet jo SM-sarjan ratkaisuihin – “Mestaruudesta taistellaan”

28.8.2017 / 10:07
Taisko Larion taival Ranskassa päättyi lauantaina lyhyeen (Kuva: Bastien Roux).

[ A- ] / [ A+ ]

Taisko Larion ja kartanlukija Sami Ryynäsen kilpailu Etelä-Ranskan Mende’ssä ajettavassa Terre de Lozere -rallissa loppui lauantaina lyhyeen.

Taisko Larion, 21, auton vaihdelaatikon sensori meni pimeäksi ja sähkövika pakotti autokunnan keskeytykseen.

– Kisa lähti hyvin käyntiin ja ensimmäinen pätkä ajeltiin tosi varmasti, mutta silti oltiin lähellä pohjia. Toisella pätkällä iski sitten sähkövika. Linkutettiin ek maaliin, mutta lopulta meidän oli pakko keskeyttää. Ei vaan voitu jatkaa, kun ei edes vaihteet menneet silmään. Harmittaa tosi paljon. Monella muullakin oli ongelmia, joten ihan perusajolla olisi taisteltu voitosta, Lario kommentoi.

Larion kausi Peugeot 208 Rally Cupissa on ollut epäonninen. CHL Sport Auto -tallissa ajava helsinkiläinen on viidestä kisasta joutunut keskeyttämään kolme kertaa teknisen vian vuoksi.

– Tosi paljon on ollut huonoa tuuria, mutta ei näille vaan voi mitään. Ei muuta kuin kamat kasaan ja kotia kohti. Positiivista on kuitenkin se, että vauhti kyllä riittää.

Larion rallikalenterista ei kuitenkaan kisat lopu kesken. Syyskuussa rallilupaus nähdään rallin SM-sarjassa kahdessa osakilpailussa. Lario on SM3-luokassa ennen kauden loppuhuipennusta kolmantena.

– Mestaruudesta vielä taistellaan. Jos auto toimii, eikä murheita ole, niin voitoista ajetaan. Pistetään kaikki peliin ja “sukka syyläriin”, Lario vannoo.

Lue myös! Sahilalla hieno viikonloppu Mende’n soralla – ”Uran ensimmäinen palkintosijoitus tässä sarjassa” (28.8.2017)

Teksti: Taisko Larion tiedote


Facebook kommentit