Ruotsalainen metsästää talvikauden hattutemppua – “Vaikeuksien kautta voittoon”

1.3.2019 / 16:50
Esa Ruotsalainen Kouvolan SM-rallissa kaksi viikkoa sitten (Kuva: Hannu Rainamo).

[ A- ] / [ A+ ]

Kahdella komealla luokkavoitolla rallin SM-sarjan tänä vuonna aloittanut Esa Ruotsalainen aikoo jälleen SM2-luokan kärkeen, kun kauden kolmas ja talvikauden päättävä osakilpailu ajetaan lauantaina Joensuun Itärallissa.

Kokenut Mitsubishi Lancer -kuljettaja on viime syksyn pettymysten jälkeen laittanut asioita uuteen järjestykseen ja päättänyt ottaa enemmän aikaa rallin ajamiselle ja kilpailuihin valmistautumiseen.

– Hommat on tehty nyt laadukkaammin kuin koskaan aiemmin. Stressin ja kiireen väheneminen näkyy suoritustasossa ja myös ajofiiliksessä. Alkuvuonna ralleissa oleminen ja ajaminen on ollut todella nautinnollista. Onnistumisten jälkeen voi nyt todeta, että vaikeuksien kautta voittoon kuljettiin, Esa Ruotsalainen kertaa.

Ruotsalainen ja kartanlukija Hannu Lamminen kilpailevat Itärallissa numerolla yhdeksän. Kilpailu käynnistyy lauantaina kello 10.01 ja kuuden erikoiskokeen jälkeen menestyjiä juhlitaan maalipaikalla Linnunlahden raviradalla kello 18.00 alkaen.

– Toivottavasti tuo sama tahti jatkuu, kun lähdetään valloittamaan Joensuun ympäristön hienoja ralliteitä. Keli näyttäisi olevan hyvä ja talvinen, joten innolla odotan kilpailun alkua, Ruotsalainen päätti.

Teksti: Jarno Saari, Esa Ruotsalaisen tiedotus


Facebook kommentit