MOTORSPORT

Ruotsalaisväriä Nitrocross-sarjan päätösosakilpailussa

Rallicrossin vuoden 2019 maailmanmestari Timmy Hansen osallistuu Dreyer & Reinbold Racing JC:n väreissä pohjoisamerikkalaiseen Nitrocross-sarjan päätösosakilpailuun.

Timmy Hansenin paluu Nitrocross-sarjaan Dreyer & Reinbold Racing JC:n kanssa osuu mielenkiintoiseen ajankohtaan, sillä mestaruussarjan viimeinen osakilpailu ajetaan ensimmäistä kertaa Las Vegasissa. Tapahtumapaikkana on Nitrodome Planet Hollywoodin edustalla.

Vaikka kilpailu onkin Hansenille ensimmäinen Las Vegasissa, se ei ole ruotsalaiselle ensimmäinen kerta amerikkalaisessa rallicross-sarjassa. Ennen MM-kultaansa Hansen voitti nimittäin Nitro World Gamesit vuonna 2018. Sen lisäksi hän saavutti MM-sarjassa kolme mitalisijaa vuosien 2020 ja 2022 aikana, joten Dreyer & Reinbold Racing JC -tiimi saa riveihinsä todella kovan luokan kuljettajan.

Hansen voitti Nitro RX -sarjassa kaksi osakilpailua vuonna 2021, mukaan lukien kauden avausosakilpailun Utahissa, joten odotukset menestyksestä ovat tälläkin kertaa korkealla.

– Olemme innoissamme, että voimme toivottaa Timmyn tervetulleeksi tiimiimme. Hänen lahjakkuutensa ja omistautumisensa lajille ovat linjassa meidän arvojemme ja tavoitteidemme kanssa. Uskomme, että hänen läsnäolonsa sähköistää tekemistämme ja ajaa meitä kohti parempia tuloksia, tiimin omistaja Dennis Reinbold totesi.

Nitrocross-sarjan päätösosakilpailu ajetaan 1.-2. maaliskuuta.

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com