MOTORSPORT

Ruotsin MM-rallille kolmevuotinen jatkosopimus

Välittömästi Ruotsin MM-rallin päättymisen jälkeen rallin järjestäjät tiedottivat solmineensa rallin MM-sarjan promoottorin kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen. Näin ollen rallin MM-sarjaa ajetaan Ruotsissa myös vuosina 2017-2019.

Ruotsin MM-rallin virallisen tiedotteen mukaan neuvottelut jatkosopimuksesta kestivät lähes kuusi kuukautta.

– Vielä viikko sitten olimme tapahtumana enemmän kuollut kuin elossa ja emme todellakaan nähneet tulevaisuutta tälle rallille. Mutta nyt, jälleen kerran onnistuimme saamaan aikaan uskomattoman tapahtuman ja on todellakin uskomaton tunne saada ilmoittaa uudesta kolmivuotisesta jatkosopimuksesta. Meillä on todella loistava organisaatio, joka näytti pystyvänsä selviämään yli vaikeistakin tilanteista, Ruotsin MM-rallin toimitusjohtaja Glenn Olsson hehkuttaa.

Ruotsin ralli on ajettu yhtäjaksoisesti kolmea poikkeusta lukuunottamatta vuodesta 1950 lähtien ja vain kolmena vuonna (1974, 1990 ja 2009) rallia ei ajettu. Tänä vuonna lämmin ja sateinen sää aiheuttivat järjestäjille runsaasti päänvaivaa ja 21 erikoiskokeesta vain 12 pystyttiin ajamaan suunnitelman mukaan ja liikkui paljon huhuja siitä, että Ruotsilta vietäisiin rallin MM-osakilpailun järjestelyoikeudet.

Teksti: Jari Hotti @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com