Sairausloma pakottaa sivuston tauolle

22.9.2020 / 21:27

[ A- ] / [ A+ ]

UrheiluUutiset Motorsport tekee paluun autourheilun uutisointiin heti kuin se vain on mahdollista.

Kun sivusto on pyörinyt jo pitkään niin, että olemme uutisoineet autourheilun tapahtumista lähes päivittäin, niin jo muutamankin päivän tauko tietysti tuntuu pahalta. Nykyisessä tilanteessa, kun toimitus muodostuu “yhden miehen orkesterista”, niin lähinnä sairastuminen on ollut se tekijä, joka estää sivustoa jatkamasta totuttuun tyyliin. Ja juuri sairastuminen asettui esteeksi tällä kertaa.

Kiitos niistä muutamista viesteistä, joita ehdin saada huolestuneilta lukijoilta. Kun sivuston uutisointi pysähtyi lauantaina Latvian MM-rallicrossiin ja Turkin MM-rallistakaan ei sivustolla ollut viikonloppuna mitään, osa lukijoista ajatteli, että nyt jotain saattaa olla pielessä. Korona-aikaan on toki korostettava, että allekirjoittanut ei sairauslomalle koronan takia jää, eli kaikki läheisyydessäni viime aikoina olleet: ei aihetta huoleen.

Tämän sairausloman ja sitä myöden sivuston tauon pituus ei ole tiedossa, mutta sanomattakin on selvää, että heti kun terveys antaa taas mahdollisuuden työntekoon, niin sivusto tekee paluun.

Aurinkoista syksyä kaikille!

Teksti: Jari Hotti, UrheiluUutiset Motorsport
toimitus@urheiluuutiset.com


Facebook kommentit