MOTORSPORT

Samuli Vuorisalo avaa kilpailukautensa Mikkelistä – “Samaa kaurapuuroa nekin syö”

Tulevana viikonloppuna Mikkelin seudulla kurvaillaan Rallin SM-sarjan kauden toinen osakilpailu. Viime kauden SM3-luokan pronssimitalisti Samuli Vuorisalo avaa oman kisakautensa yhdessä kartanlukija Henri Arpiaisen kanssa Mikkelistä.

Kaksikon kalustona toimii viime kauden lopusta tuttu Opel Adam R2 -auto.

– Mukavat tunnelmat tässä vaiheessa, onhan sitä vettä virrannut ihan tarpeeksi viime kauden päätöskisan jälkeen. No nyt se pitkä odotus taas palkitaan ja päästään taas tositoimiin, kun Tunturi jäi meidän osalta väliin, Samuli Vuorisalo fiilistelee.

Opel osoittautui todella kilpailukykyiseksi autoksi SM3-luokassa viime kaudella ja näin ollen myös auton osalta tunnelmat on hyvät. Itse kisasta Vuorisalo odottaa jälleen todella kovaa taistoa kärkisijoista monen kuskin välillä.

– 60 kilometriä päästiin testaamaan autoa. Se saatiin säädettyä mieleiseksi ja luotto siihen on hyvä. Tuntuma varmasti voisi olla parempikin, mutta näillä mennään. Kyllä kovan porukan seassa ollaan taas, mutta samaa kaurapuuroa nekin syö. Tehdään oma hyvä suoritus, niin uskon, että sillä ollaan aika korkealla. Nousujohteista ja kehittävää ajoa kun onnistutaan suorittamaan, niin olen tyytyväinen.

– Kolme kertaa aiemmin olen ollut Mikkelissä ajamassa ja olen aina tykännyt tämän seudun teistä. Nopeaa, sekä hienoa kääntyilevää tiestöä uskon taas olevan tarjolla ja se on minun mieleeni. “Sukka syyläriin” ja katsotaan kisan jälkeen miten on mennyt, Vuorisalo päättää.

Teksti: Samuli Vuorisalon tiedote

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com