MOTORSPORT

Selivaara hakee Autoglym Rallista lisävauhtia – “Treenimielessä”

Antti Selivaara kartanlukijansa Jani Salon kanssa lähtee puolustamaan luokkavoittoa tulevan viikonlopun Autoglym Ralliin. Subaru-kuljettaja oli viime kesänä N-ryhmän autojen luokan ykkönen.

Antti Selivaara, porilainen automaalaamoyrittäjä, on asettanut tavoitteekseen paitsi tuon saman tuloksen, niin myös onnistuneen testikilpailun ajamisen.

– Ralliin lähdetään treenimielessä niin nuotillisesti, kuin ajollisestikin. Nyt kun SM-kauden aikana on tullut selväksi, ettei aivan pystytä vastaamaan kärjen vauhtiin, niin jotain täytyy tehdä, Selivaara toteaa.

Autoglym Rallissa Selivaaralla ja kartturi Jani Salolla on loistava mahdollisuus lähteä nostamaan riskitasoa, ilman että täytyisi miettiä sarjapisteitä.

– Tarkoitus ei kuitenkaan ole lähteä ykkösen lähtöviivalta ajamaan kaasu pohjassa ja katsoa kauanko laitteet kestää tiellä. Nyt lähdetään ikään kuin jakamaan kilpailua pienempiin osiin. Otamme tiettyjä erikoiskokeita, joille teemme nuotin ehkä vähän eri tavalla ja yritän ajaa vähän normaalia rohkeammin ja käyttää tietä paremmin. Jos tämä onnistuu, niin sitten koetamme siirtää saadut opit tulevaan SM-sarjan syyskauteen, Satakunnan UA:ta edustava Selivaara päättää.

Selivaara tiedostaa, että Autoglym Rallissa on hyvä mahdollisuus päästä seuraamaan “isojen poikien” ajolinjoja, joka myös liittyy tuohon tien käyttöön. Kaikki mahdollinen oppi yritetään saada talteen mitä saatavissa on.

Autoglym Ralli käynnistyy lauantaina 15. heinäkuuta Hotelli Ellivuoresta kello 9.00. Kahdeksan erikoiskokeen jälkeen menestyjiä juhlitaan Ellivuoressa kello 19 alkaen. Selivaaran ralliauto on esillä rallin ennakkotapahtumassa, Häijään Neste -asemalla, torstaina kello 11-18 välisenä aikana.

Teksti: Jarno Saari, Antti Selivaaran tiedote

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com