MOTORSPORT

Selivaara palasi pisteiden makuun, mutta sijoitus ei tyydyttänyt – “Pitää vaan jatkossa ajaa kovempaa”

Kauden viides rallin SM-sarjan osakilpailu ajettiin lauantaina Kouvolassa. SM2-luokassa saatiin todistaa kovatasoista kilvanajoa. Antti Selivaaran ja kartanlukija Jani Salon lopputulokseksi kirjattiin luokan kuudes sija.

Subaru-kuljettajalle jäi kisasta kaksijakoiset ajatukset. Ajollisesti Kouvolan keikka oli kauden parasta menoa, mutta toisaalta tulos oli kauden huonoin sijoitus, ellei Tunturirallin keskeytyksen jälkeisiä jäännöspisteitä huomioida.

– Kahta ek:ta lukuun ottamatta olen suoritukseen tyytyväinen. Sitä tunnetta vielä lisää se seikka, että suoritus tuli puhtaasti nuotista ajamalla ilman aikaisempaa kokemusta kisa-alueen tiestöstä, Antti Selivaara totesi.

Kuljettajakaksikko teki kisaviikolla pitkän nuottitreenipäivän ja keskittyi nuottikielen yksinkertaistamiseen. Nuotin puolesta kaikki menikin oikein hyvin.

– Sijoituksen valossa katsottuna tulos on ehdoton pettymys. Vaikka oma vauhti on yleiskilpailutasolla noussut, silti sijoitus omassa luokassa tippuu. Taso on nyt vain tällä hetkellä kovempi ja laajempi kuin vuosikausiin. Sarjallehan tämä on tosi hyvä asia.

– Ei tässä itkut auta, pitää vaan jatkossa ajaa kovempaa. Eihän se toki niin toimi, että päätän seuraavassa kisassa ajaa kovempaa. Mutta pikku hiljaa ja asia kerrallaan on tarkoitus mennä lähemmäksi kärkeä, Selivaara jatkoi.

Sarjataulukossa porilainen säilytti viidennen sijan 44 pisteellään. Matkaa mitalisijaan on 24 pistettä. Kesän aikana Selivaara aikoo tehdä aktiivisesti nuottitreeniä ja myös ajaa treenikisoja. Rallin SM-sarja jatkuu kesätauon jälkeen 8.-9. syyskuuta Uudessakaupungissa.

Lähde: Antti Selivaaran tiedote

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com