MOTORSPORT

Suomen MM-rallille kaksivuotinen jatkosopimus – “Yksi sarjan klassikoista”

Neste Rallin järjestäjä AKK Sports Oy ja rallin MM-sarjan promoottori WRC Promoter GmbH ovat solmineet jatkosopimuksen, jonka mukaan Suomen MM-ralli säilyy osana FIA:n rallin MM-sarjaa.

Suomen asema rallin henkisenä kotina ja Neste Rallin maine yhtenä maailman vaikuttavimmista tapahtumista supernopeine sorateineen, sekä huikeine hyppyineen olivat kummankin osapuolen mielestä olennaisia tekijöitä siinä, että kilpailu säilyy osana rallin MM-sarjan kalenteria. Toistaiseksi vähintään kahden vuoden sopimus kattaa MM-sarjan kaudet 2017 ja 2018.

– Hienoa, että saimme jatkosopimuksen aikaan ja pääsemme yhdessä tarjoamaan upeita kokemuksia sekä suomalaisille, että kansainvälisille rallifaneille, iloitsee AKK Sportsin toimitusjohtaja Tatu Lehmuskallio.

Rallin MM-sarjan promoottorin näkemyksen mukaan Neste Rallin esimerkillinen asema muiden sarjan osakilpailujärjestäjien joukossa vahvistaa entisestään tahojen välistä kumppanuutta ja antaa vankan pohjan kehittää yhdessä entistä mielekkäämpiä kokemuksia rallifaneille ympäri maailman.

– Suomi on ollut osa rallin MM-sarjaa jo sen alusta saakka, aina vuodesta 1973 ja kilpailun huikea vauhti, sekä dramaattiset vuoristoratamaiset tiet antavat sille maineen yhtenä sarjan klassikko-osakilpailuista, kuvailee rallin MM-sarjan toimitusjohtaja Oliver Ciesla.

– Suomen MM-ralli on kuitenkin muutakin kuin pelkkiä erikoiskokeita. AKK Sports rakentaa innovatiivisia koko perheen fanikokemuksia sille runsaslukuiselle yleisölle, joka tänäkin viikonloppuna täällä Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksessa ja huoltoparkissa vierailee. Tämä alleviivaa sitä hämmästyttävää panostusta mitä tapahtuman rakentamiseen on laitettu ja odotammekin AKK Sportsin kanssa yhteistyömme viemistä yhä edemmäs, Ciesla kuvailee.

Lähde: Neste Rallin tiedote

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com