Ulosajossa itseään loukannut Rovanperä ei mukana Saksan EM-driftingissä

12.8.2023 / 06:47
Kalle Rovanperää ei osallistu Saksan EM-driftingiin (Kuva: Sebastian Marko / Red Bull Content Pool).

[ A- ] / [ A+ ]

Kalle Rovanperä ilmoitti päätöksestään sosiaalisen median kanavillaan perjantaina.

Rallin hallitseva maailmanmestari ja kuluvan kauden MM-pistejohtaja Kalle Rovanperä ilmoitti jättävänsä Saksassa 17.-19. elokuuta ajettavan driftingin EM-sarjan osakilpailun väliin. Rovanperä loukkasi itseään viime viikon perjantaina Suomen MM-rallissa sattuneessa ulosajossa. Rovanperä on tänä vuonna osallistunut kahteen osakilpailuun driftingin EM-sarjassa Ruotsissa ja Suomessa, ollen EM-pisteissä sijalla 34.

– Satutin ulosajossa kylkiluitani ja selkääni. Toipuakseni tuleviin ralleihin, päätin, että EM-sarjan viides osakilpailu Saksassa täytyy jättää väliin. Yritin ajaa muutama päivä sitten, mutta se teki liian kipeää, Rovanperä ilmoitti sosiaalisessa mediassa.

Driftingin EM-sarjan kauden viimeinen osakilpailu ajetaan 15.-16. syyskuuta Puolassa ja siellä Rovanperä ilmoitti olevansa mukana. Rovanperä on ollut koko vuoden ajan Varsovan stadionilla ajettavan osakilpailun yksi mainoskasvoista. Ennen Puolaa Rovanperä nähdään Kreikan MM-rallissa 7.-10. syyskuuta. Kreikassa suomalaisista mukana ovat myös Esapekka Lappi, Sami Pajari, sekä Lauri Joona.

 

 

 

Jari Hotti, UrheiluUutiset Motorsport
toimitus@urheiluuutiset.com

 

Rovanperä ja Halttunen, mitä Myhinpäässä oikein tapahtui? – “Paskaa tai jotain”


Facebook kommentit