MOTORSPORT

Suvannot nauttivat kunnon sorateistä Autoglym Rallissa – “Loppua kohden parannettiin”

Viime viikonloppuna Sastamalan ympäristössä ajettu kansainvälinen testikilpailu Autoglym Ralli sujui positiivisissa merkeissä VAG Motorsportin osalta. Markku Suvanto istui Volkswagen Golfin ratin takana ja kartturina toimi Laura Suvanto.

Turun Urheiluautoilijoita edustava autokunta sai todeta, että tiestö oli hienoa, mutta varsin haastavaa. Nuotinluku oli jälleen erilaista nopeilla teillä ja kuljettajallakin riitti haasteita suorituksessaan.

– Kalusto vähän oireili, kun vaihteet eivät pysyneet kunnolla päällä. Kilpailu oli oikein hyvin järjestetty ja kuski pääsi nauttimaan kunnon sorateistä, Markku Suvanto hehkuttaa VAG Motorsportin tiedotteessa.

– Perinteisesti loppua kohden parannettiin, mutta hampaankoloon jäi kummallekin jotain. Tiedetään ainakin mistä voi suoritusta parantaa, Laura Suvanto puolestaan kommentoi.

Kahdeksan erikoiskokeen jälkeen tuloksena oli oman luokan kakkossija, sekä yleisen luokan kaksivetoisissa kymmenes sija. Tänä viikonloppuna Laura Suvanto ajaa jälleen rallicrossia Kauhajoella. Ralliteillä tiimi nähdään seuraavan kerran Uudenkaupungin SM-rallissa syyskuun alussa.

Teksti: Jarno Saari, VAG Motorsportin tiedotus

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com