MOTORSPORT

Teemu Suninen suuntaa seuraavaksi Korsikalle: “Oli pitkä odotus”

Teemu Suninen ajaa seuraavan MM-rallinsa Korsikalla ensi viikolla. WRC2-luokan maailmanmestaruutta tavoitteleva Suninen kilpaili edellisen kerran lähes kaksi kuukautta sitten Ruotsissa.

– On ollut pitkä aika ilman rallia, joten odotan todellakin pääsyä takaisin rattiin. Oli pitkä odotus, ja olen erittäin motivoitunut Korsikaa varten. Kilpailu on kovaa. Tavoitteena on toimia tiimin kanssa niin, että pystymme löytämään lisää vauhtia asvaltille ja tekemään hyvän suorituksen, Suninen sanoo M-Sportin tiedotteessa.

Suninen ajaa Ford Fiesta R5 –autolla. WRC-tiimi on testannut Korsikan asvaltilla jo aiemmin. Suninen ja kartanlukija Mikko Markkula saavat oman testimahdollisuutensa sunnuntaina.

– Kuten aina, haluan parantaa viime vuodesta. Meillä on sunnuntaina testi, jotta saan vielä hyvän tuntuman autoon. Teemme töitä parhaiden säätöjen löytämiseksi, ja että olisimme mahdollisimman hyvin valmistautuneet kisaan, Suninen sanoo.

Kolmen osakilpailun jälkeen WRC2-luokan johdossa on Pontus Tidemand voitettuaan Ruotsin ja Meksikon osakilpailun. Teemu Suninen oli Ruotsissa toinen ja on niillä pisteillään MM-sarjassa viidentenä. Tallikaveri Eric Camilli on toisena.

https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivula, twitter @https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpgKoivula

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com