MOTORSPORT

Tiaisten kilpailu Moskovassa päättyi moottoririkkoon: “Tämä on motorsportia”

Pasi ja Pentti Tiaisen kilpailu Moskovan Rally Masters Showssa päättyi heti alkuunsa. Toyota Starletin moottori hajosi testierikoiskokeella.

Tiaiset saivat kutsun kilpailuun viime kauden päätteeksi. Kauan odotettu kilpailumatka jäi kuitenkin kilpa-ajamisen suhteen lyhyeksi.

– Kaikki näytti näytti aluksi ihan hyvältä. Auto toimi ja kaikki vaikutti hyvältä. Loppua kohti auto alkoi hyytyä, ja alkoi kuulua kolinaa. Katsottiin painemittareita ja öljynpaineethan olivat pois. Ei voitu jatkaa, Pasi Tiainen harmitteli.

– Moottori meni. Todennäköisesti joku laakerivika. Se selviää kun moottori avataan. Tämä on motorsportia, ei voi mitään. Tämä ralli loppui osaltamme nyt. Järjestelyt ovat hienot kaikella tavalla. Kaikki olisi ollut ok ja tietkin hienoja, mutta tämmöistä tämä on, Pentti Tiainen päivitteli.

Pasi Tiainen arvioi, että seuraava kisa on vasta heinäkuun lopun Vetomies-kisa.

– Seuraavaksi laitetaan BMW kuntoon Vetomiehiin, hän sanoi.

Moskovan Rally Masters Show on kutsukilpailu. Tiaisten lisäksi Suomesta kutsun sai Jari Latvala, joka ajaa A-ryhmän Mitsubishi Lancerilla. Varsinainen kilpailu, kaksi erikoiskoetta kahteen kertaan, ajetaan tänään lauantaina.

Lue myös Tiaisille uskomaton kutsu Moskovaan

https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivula, twitter @https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpgKoivula

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com