MOTORSPORT

Toisessa rallissa peräkkäin keskeytys johtoasemasta – Video Neuvillen ulosajosta!

Hyundain Thierry Neuville on ollut alkukaudesta rallin MM-sarjan nopein kuljettaja, mutta tuo epävirallinen “titteli” tuskin belgialaista kauheasti lohduttaa, kun Ruotsin MM-rallista on Monte Carlon avauksen tavoin tulossa pistepussiin Power Stage -erikoiskokeiden bonuspisteet pois laskettuna pyöreä nolla.

Monte Carlon MM-rallissa tammikuussa Thierry Neuville ehti ajaa viisi pohja-aikaa ennen ulosajoaan. Ennen neljää viimeistä erikoiskoetta Neuvillen johto Sebastien Ogieriin nähden oli 51 sekuntia. Ruotsissa matkaa maaliin oli enää yksi lyhyt yleisöerikoiskoe, sekä sunnuntain kolme erikoiskoetta ja hieman alle 60 ek-kilometriä. Ennen Karlstadin raviradalla tapahtunutta ulosajoa Neuville oli ajanut rallissa kuusi pohja-aikaa ja johtomarginaali oli turvallisen tuntuinen 43,3 sekuntia.

Hyundai Motorsportin tiedotteen mukaan Neuville nähdään mukana sunnuntain erikoiskokeilla Ralli 2 -säännön turvin. MM-pisteille yleiskilpailun osalta ei ole enää asiaa, mutta Monte Carlon tavoin belgialainen tähyää varmasti Power Stage -erikoiskokeen bonuspisteitä. Monte Carlossa Neuville nappasi Power Stagelta suurimman pistepotin ollen viimeisellä erikoiskokeella nopein kuljettaja.

Katso yläpuolelta video Neuvillen kilpailun pilanneesta ulosajosta!

 

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti
Kuva etusivulla: Hyundai Motorsport

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com