MOTORSPORT

Tokee jälleen SM2-luokan musta hevonen – “Pohjanmaa Rallista hyvät muistot”

Rallin SM-sarjan kesäkauden toinen osakilpailu ajetaan perjantain ja lauantain aikana Seinäjoen ympäristössä. SM2-luokka on tarjonnut kauden ensimmäisellä puoliskolla tasokkaita kamppailuja voitosta ja palkintosijoista. Neljässä ajetussa osakilpailussa on nähty kolme eri voittajaa.

Joonas Tokee on yltänyt lähelle voittoa alkukaudella, mutta tuloksena on ollut kolme palkintosijoitusta. Oriveden Seudun UA:n kuljettaja ja kartanlukija Jani Salo odottavat jo kovasti Pohjanmaan tositoimia. Tokee tietää, että kärkikampailusta tulee varmasti kova. Subaru-kuski lähtee rennolla fiiliksellä ajamaan kärkisijoista ja toki myös SM2-luokan voitosta kaiken onnistuessa.

– Edellisen osakisan perusteella tiedän, että täyden työn saa tehdä päästäkseen kärkiryhmään ja myös ajamisen tulisi olla moitteetonta. Täytyy vaan keskittyä omaan tekemiseen ja tehdä asiat niin hyvin kun mahdollista, Tokee arvioi.

– Pohjanmaa Rallista on hyvät muistot, kun talvella 2015 saavutettiin meidän ensimmäinen SM-osakilpailuvoitto SM3-luokassa. Tällä seudulla yleensä tiet ovat olleet melko suoria ja yksitoikkoisia, mutta tuolloin kolme vuotta sitten reitistä oli saatu yllättävän vaihteleva. Toivottavasti myös tällä kerralla reitti olisi vaihtelevampaa ja teknistä tietä, sellainen sopisi minulle parhaiten, Tokee toivoi.

Pohjanmaa Ralli käynnistyy perjantai-iltana.

Teksti: Jarno Saari, Joonas Tokeen tiedotus

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com