MOTORSPORT

Tommi Mäkinen pokkasi Maineteko maailmalla -palkinnon – “Kiitos kuuluu meidän koko henkilökunnalle”

Keski-Suomen kauppakamari on palkinnut Tommi Mäkinen Racing Oy:n Maineteko maailmalla -palkinnolla, joka jaettiin nyt 20. kerran.

Keski-Suomen kauppakamarin tiedotteen mukaan Maineteko maailmalla -palkinto annetaan keskisuomalaiselle yritykselle, joka on lähtenyt kansainvälisille areenoille ja vie toiminnallaan Keski-Suomea maailmankartalle. Palkittavalla yrityksellä nähdään olevan hyvät menestymisen ja kasvun mahdollisuudet myös jatkossa.

– Tommi Mäkinen Racing Oy on lyhyessä ajassa luonut merkittävän, kansainvälisen ja ammattitaitoisen yrityksen Keski-Suomen Puuppolaan ja tuo erinomaisesti esille Keski-Suomea yhdessä eniten seuratussa urheilumuodossa. Ralliperinteet ovat keskeinen osa keskisuomalaista urheilua ja perinteitä. Siihenkin peilaten Tommi Mäkinen Racing Oy tuo hyvin esille vahvuuttamme maailman rallikansana ja vuoden 2017 voitto Neste Rallissa kruunasi viime vuoden kokonaisuudessaan, Keski-Suomen kauppakamarin toimitusjohtaja Ari Hiltunen perustelee valintaa.

Palkinnon vastaanottivat Tommi Mäkinen ja Mia Miettinen.

– Kiitos hienosta kunnianosoituksesta. Palkinto ja kiitos kuuluu meidän koko henkilökunnalle. Meillä on hieno tiimi, jonka kanssa on hyvä tehdä töitä. Meillä on tavoitteena kasvaa, kehittää toimintaa ja vahvistaa kriittisiä tekijöitä jatkossakin. Meillä on jatkuva rekry päällä, Tommi Mäkinen Racing Oy:n toimitusjohtaja Tommi Mäkinen kommentoi Keski-Suomen kauppakamarin kevätkokouksessa perjantaina.

Mäkinen palkittiin Maineteko maailmalla -palkinnolla nyt jo toisen kerran, sillä Mäkinen pokkasi kyseisen palkinnon yhdessä Arto Tiitisen kanssa vuonna 1999, kun palkinto jaettiin kautta aikojen ensimmäistä kertaa.

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com