Toni Herraselle iso pettymys, Suomen MM-ralli ohi ennen kuin se ehti edes alkaa

3.8.2023 / 16:59
Toni Herrasen osalta Suomen MM-ralli oli ohi jo ennen avauserikoiskoetta (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

Viron MM-rallissa WRC3-luokassa kolmanneksi ajaneen Toni Herrasen osalta Suomen MM-ralli Jyväskylässä päättyi isoon pettymykseen.

Toni Herrasella, 19, piti olla edessään uran kolmas Suomen MM-ralli Jyväskylässä, mutta tällä kertaa kaikki päättyi jo ennen ensimmäisen erikoiskokeen starttia. Herranen ei osallistunut ollenkaan torstai-aamupäivänä ajetulle testierikoiskokeelle ja kun auto piti viedä katsastukseen kello neljään mennessä, aika loppui kesken. Herrasen autoa ei saatu käyntiin.

UrheiluUutiset Motorsportin saamien tietojen mukaan syynä ongelmiin olisi sähkövika. Herrasen kartanlukija Mikko Lukka toimitti keskeytysilmoituksen eteenpäin, joten Herrasta ja Lukkaa ei Suomen MM-rallissa tänä vuonna nähdä. Herraselle pettymys on tottakai iso ja varsinkin kun edellinen MM-ralli Virossa oli päättynyt WRC3-luokan kolmanteen sijaan.

– Onhan tämä vuoden odotetuin kilpailu ja nyt ihan oikeasti kotikilpailu. Mikäs sen parempaa, kun pääsee maailman hienoimmilla ralliteillä kilpailemaan, vaikka keli nyt toki näyttääkin vähän kostealta. Mutta ei se sadekeli kuitenkaan hirveästi haittaa, tykkään ajaa sateisissakin olosuhteissa, Herranen kommentoi tiedotteessaan aiemmin tällä viikolla.

Suomen MM-rallin, Secto Rally Finlandin, avauserikoiskoe ajetaan Jyväskylän Harjulla torstai-iltana kello 19.05. Metsäerikoiskokeille karavaani suuntaa perjantai-aamuna. Kilpailu päättyy sunnuntaina.

 

 

Jari Hotti, UrheiluUutiset Motorsport
toimitus@urheiluuutiset.com

Kommentit: Tiedote


Facebook kommentit