MOTORSPORT

Toni Reunanen cup-taistelusta: ”Mestaruus on mielessä tottakai”

Crosskart-sarjan cup-mestaruus ratkaistaan lauantaina Mäntyharjulla. Euralainen Toni Reunanen on hallitseva mestari ja johtaa nytkin sarjaa, tosin tasapistein (42 p.) Alexander Shengeliyan kanssa.

Reunanen voitti kauden toisen osakilpailun Hyvinkäällä. Suurimmassa Xtrem NEZ –luokassa talven kolme osakilpailua muodostavat oman cup-sarjansa. Kesällä luokka siirtyy ajamaan suomenmestaruudesta.

Reunanen sanoo, että voitosta ja tittelistä taistellaan ihan tosissaan lauantaina.

– Mestaruus on mielessä ja voitosta ajetaan tottakai, hän painottaa.

– Pistetilanne on sellainen, että käytännössä minä ja Alex mestaruudesta taistellaan. Toki jos me molemmat mokaamme tai ajamme puskaan, niin on siinä vielä muillakin mahdollisuus. Puolessa välissä kisaa täytyy vähän katsoa missä mennään, Reunanen sanoo.

Mäntyharjun osakilpailu ajetaan Ruotimon moottoriurheilukeskuksessa, jonne on rakennettu 1,9-kilometrinen reitti. Crosskartit ajavat tuon lenkin neljä kertaa.

– Se on aika kapeaa ränniä eikä mitenkään nopea. Siellä on mutkaa mutkan perään ja paljon pieniä nyppyjen ylityksiä, joiden takaa ei näe seuraavaa mutkaa. Suoraa ei ole käytännössä yhtään. Jotenkin vaativa rata, vaikka vauhti ei kova olekaan, Toni Reunanen sanoo talvikauden finaalista.

Lähde: Toni Reunasen tiedote

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com