MOTORSPORT

Toni Vilander kolmannesta sijastaan: ”Hyvä momemtum menossa”

Toni Vilander, Giancarlo Fisichella ja James Calado paketoivat Sebringin 12 tunnin kilpailun GTLM-luokan kolmannella sijalla. Se oli Risi Competizionen Ferrari 488 –tiimille kauden toinen palkintokorokesijoitus.

Kolmas sija varmistui vasta viimeisellä kierroksella, kun James Calado ohitti ohitustilanteessa pyörähtäneen Ford GT:n.

– Automme ei ollut niin nopea kuin muilla. Selvitimme kisan ilman ongelmia. Lopussa rouva Fortunakin oli puolellamme. Hieno taistelu, ja nyt on kyllä virta miehestä loppu, Calado sanoi Risi Competizionen tiedotteessa.

– Emme olleet varmaankaan nopein auto radalla. Saavutimme sen mitä oli saavutettavissa. Toni ja etenkin James tekivät fantastista työtä. Oli erittäin tärkeää saavuttaa podiumpaikka ja etenkin sarjapisteitä, Fisichella totesi.

Toni Vilander ajoi omat ajovuoronsa tasaisen varmasti, ja osaltaan huolen, että Risi pysyi mukana palkintokoroketaistelussa.

– Oli hienoa päättää kisa kolmanteen sijaan. Se tuntuu juuri nyt maksimisuoritukselta. Teimme hyvää duunia, niin kuskit kuin tiimikin. Kisan aikana oli muutamia pikkujuttuja, kuten tankkaukset, jotka tekevät kisoistamme aika rankkoja. Itselläni oli muutamia hyviä taisteluja, ja kuten aina, mielestäni GTLM on mielenkiintoisin luokka radalla, Vilander sanoi.

IMSA-kausi jatkuu kolmen viikon kuluttua Kaliforniassa. Risin kuskit ovat sarjan yhteispisteissä kolmantena.

– Aloitimme nyt kauden kahdella palkintokorokesijoituksella ja viime vuosi päättyi voittoon, joten nyt on hyvä momemtum menossa. Seuraava rata on erilainen, sillä se on katurata Long Beachilla, Vilander muistutti.

Lue myös Vilander kolmas Sebringissä

https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivula, twitter @https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpgKoivula

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com