MOTORSPORT

Toni Vilander tuplavoittoon Austinissa – “Tiimi on erittäin ammattitaitoinen”

Tälle kaudelle sarjaa ja tiimiä vaihtanut Toni Vilander oli viime viikonloppuna Austinissa, Yhdysvalloissa kovassa iskussa. Tuloksena oli tiimikaveri Miguel Molinan kanssa kaksi voittoa.

Toni Vilander, 37, kilpailee tänä vuonna Pirelli World Challenge -sarjassa R. Ferri Motorsport -tiimin väreissä Ferrari 488 GT3 -autolla. Sarjassa kilpaillaan niin soololuokassa, kuin myös Sprint X -luokassa, joka ajetaan parikilpailuna, eli kaksi kuljettajaa jakaa saman auton ajovuorot kilpailun aikana.

Viime viikonloppuna Vilander yhdessä tiimikaverinsa Miguel Molinan kanssa avasivat kauden vakuuttavalla tavalla nappaamalla Sprint X -luokasta kaksi voittoa.

– Tämä oli ensimmäinen kisani Miguelin kanssa, mutta hänellä on paljon kokemusta Ferrarista Euroopan Blancpain -sarjasta. Meillä oli hieno “pit stop” (varikkokäynti) ja se auttoi meitä saamaan etua. Harjoittelimme paljon kuljettajan vaihtoa. Tiimi on erittäin ammattitaitoinen ja se on antanut meille hienon auton, Vilander kehuu Moottoriurheilu.tv:n tiedotteessa.

Pirelli World Challenge -sarjan seuraava osakilpailu ajetaan Long Beachilla 13.-15. huhtikuuta.

– Nyt on yksi viikko vapaata ja sitten Formula 1:n Bahrainin osakilpailuun kommentaattoriksi. Sen jälkeen Long Beachin kilpailuun, Vilander kuvaili tulevien viikkojen kiireistä ohjelmaansa.

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com