Tunturirallin voittaja jälleen SM-sarjassa – “Samalla taktiikalla kuin Ruotsin MM-ralliinkin”

27.2.2019 / 14:51
Emil Lindholm ajoi Ruotsin MM-rallissa WRC2-luokassa toiseksi (Kuva: Timo Anis).

[ A- ] / [ A+ ]

Edellisen SM-rallin Kouvolassa Ruotsin MM-rallin takia väliin jättänyt GRX-tiimin Emil Lindholm ja kartanlukija Mikael Korhonen palaavat SM-sarjaan takaisin talvikauden viimeisessä SM-osakilpailussa Joensuussa.

SM-avauksen Rovaniemellä voittanut kaksikko starttaa tulevana lauantaina Itäralliin SM-pisteiden kolmannelta sijalta lähtönumerolla neljä.

– Ruotsin MM-rallista saimme jälleen paljon hyvää ja tärkeätä kokemusta muun muassa uudesta autostamme. Automme on hyvässä iskussa, joten en usko, että teemme torstain testin jälkeen sen kummempia säätömuutoksia Itäralliin. Volkswagen on itse asiassa aiempiin autoihini nähden pienillekin säätömuutoksille selvästi herkempi auto. Jos jotain teemme, niin korkeintaan vain hienosäätöä automme jousituksen jäykkyyteen, Lindholm sanoo.

Rallin SM-sarjan kauden avauksesta voiton ajanut Lindholm lähtee tavoittelemaan hyvää talvikauden päätöstä ja pistepottia viikonlopun kilpailusta.

– Hyvillä fiiliksillä Joensuuhun lähdetään. Voittoa toki tavoitellaan. Kun meillä on pisteissä se yksi sallittu nollakisa nyt jo alla, niin sarjaa ajatellen kaikki pisteet Itärallista ovat meille tärkeitä. Kovaa saa varmasti Joensuussakin ajaa, en epäile sitä yhtään. Lähdetään Itäralliin samalla taktiikalla kuin Ruotsin MM-ralliinkin. Tehdään hyvä nuotti, johon luottaa, ajetaan kovaa ja pidetään pää kylmänä, Lindholm suunnittelee.

Teksti: Marko Mäkinen, Emil Lindholmin tiedotus


Facebook kommentit